Compliance-ugen i citater

Juridisk direktør i Finans Danmark Kjeld Gosvig-Jensen ser gerne, at eksisterende regulering får lov til at virke, før sektoren bliver mødt af flere regler.
Juridisk direktør i Finans Danmark Kjeld Gosvig-Jensen ser gerne, at eksisterende regulering får lov til at virke, før sektoren bliver mødt af flere regler. (Foto: PR)

”Vi lider i øjeblikket, og vi vil lide længe endnu…” Debatten om den finansielle regulering hviler aldrig. Complidia bringer et udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Opfattelsen af os bliver selvfølgelig påvirket af de sager, der har været de senere år. Vi lider i øjeblikket, og vi kommer til at lide længe endnu. Vi frygter altid yderligere regulering, men vi stikker ikke hovedet i busken. Men vi ser gerne, at den regulering, der er trådt i kraft, får lov til at virke, før man indfører flere regler”
Kjeld Gosvig-Jensen, juridisk direktør, Finans Danmark

Sagde Kjeld Gosvig-Jensen til Børsen. Brancheorganisationen ser gerne, at man venter med at indføre yderligere regulering, før de nuværende regler er testet. Ifølge en rundspørge foretaget af Wilke for FSR - danske revisorer har 71 pct. af befolkningen i dag lavere tillid til bankerne, end de havde for fem år siden.

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.

Klummer

Se alle