Compliance-ugen i citater

Ulrik Nødgaard, direktør i Finans Danmark og tidligere tilsynchef.
Ulrik Nødgaard, direktør i Finans Danmark og tidligere tilsynchef. (Foto: PR)

”Med den viden, vi har i dag…” Fokus på compliance-disciplinen i danske virksomheder er skarpt som aldrig før. Hvidvask er på alles læber. Reguleringen buldrer afsted. Complidia bringer her et lille udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Selv om Finanstilsynet fulgte op på alle henvendelserne, er det klart med den viden, vi har i dag, at der blev stolet for meget på oplysningerne fra Danske Bank - det er jeg enig med erhvervsministeren og Finanstilsynet i”
Ulrik Nødgaard, adm. direktør i Finans Danmark og tidl. direktør i Finanstilsynet

Sagde bankernes cheflobbyist Ulrik Nygaard til Finans i forbindelse med advarsler fra bl.a. det estiske finanstilsyn om ”alvorlige mangler” i Danske Banks hvidvaskindsats i en periode, hvor han selv var tilsynschef.

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle