Compliance-ugen i citater

Whistleblower Howard Wilkinson har været i begivenhedernes centrum de seneste uger.
Whistleblower Howard Wilkinson har været i begivenhedernes centrum de seneste uger. (Foto: Complidia)

”Jeg valgte, at den rigtige ting var at tro hans ord, tage pengene og så lade det være ved det.” Debatten om efterlevelse af den finansielle regulering raser ufortrødent videre. Complidia bringer her et lille udpluk af citater fra igen, der er gået.

”Denne højtplacerede chef gav mig sin personlige forsikring om, at han har en nultolerance over for hvidvask, og at han nok skulle rede det hele ud. Hans personlige forsikring. Det var, hvad jeg ønskede at høre. Hvis jeg underskrev aftalen med det samme, ville aftalen blive ændret, så jeg fik 20.000 euro oveni. Jeg valgte, at den rigtige ting var at tro på hans ord, tage pengene og så lade det være ved det”
Howard Wilkinson, whistleblower og forhenværende chef for Danske Markets i Baltikum

Sagde Howard Wilkinson under en høring i EU-Parlamentet, hvor han fremviste dele af en tavshedsklausul, han havde underskrevet under sin ansættelsesperiode for Danske Bank.

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.

Klummer

Se alle