Compliance-ugen i citater

Morten Bødskov (S) ønsker hele Finanstilsynets bestyrelse skiftet ud.
Morten Bødskov (S) ønsker hele Finanstilsynets bestyrelse skiftet ud. (Foto: PR)

”Der er behov for et kursskifte, når det gælder bestyrelsen i Finanstilsynet…” Debatten om den finansielle regulering holder aldrig fri. Complidia bringer her et udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Der er behov for et kursskifte, når det gælder bestyrelsen i Finanstilsynet. Derfor foreslår Socialdemokratiet, at vi som følge af den aftale, vi forhåbentlig laver inden så længe om bekæmpelse af hvidvask og økonomisk kriminalitet i den finansielle sektor, også får en ny bestyrelse for Finanstilsynet”
Morten Bødskov (S), formand, Folketingets Erhvervsudvalg

Sagde Morten Bødskov til Ritzau i forlængelse af forhandlingerne om en skærpelse af bekæmpelsen af økonomisk kriminalitet i den finansielle sektor. Ud over en ny bestyrelse i Finanstilsynet ønsker Socialdemokratiet også at indføre karensperioder på vej ind og ud af tilsynets bestyrelse.

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.

Klummer

Se alle