Compliance-ugen i citater

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) har sympati med de ansatte i finanssektoren, men mener at kritikken af branchen har været berettiget,
Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) har sympati med de ansatte i finanssektoren, men mener at kritikken af branchen har været berettiget, (Foto: Complidia)

”Den kritik, der har været af sektoren, har været berettiget…” Debatten om reguleringen af den finansielle sektor holder aldrig fri. Complidia bringer et udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Den kritik, der har været af sektoren, har været berettiget. Og hvis ikke vi havde reageret hårdt på de sager, som er kommet frem, så villet det have været blevet værre og mundet ud i konspirationsteorier. Der er ikke behov for at have ondt af sektoren, fordi den er blevet misbrugt, men jeg har sympati med de finansielt ansatte, som oplever, at det for tiden er en hård branche at være ansat i”
Rasmus Jarlov (K), erhvervsminister

Sagde Rasmus Jarlov i en valgdebat om hvidvaks hos Finansforbundet, da han blev spurgt, om der fra politisk side er tale om bankbashing oven på den senere tids store skandaler.  

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.

Klummer

Se alle