Compliance-ugen i citater

(Foto: PR)

”Jeg mener ikke, at det mandat, som EBA har fået, er et mandat, der vil løse problemet…” Debatten om reguleringen af den finansielle sektor holder aldrig fri. Complidia bringer et udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Jeg mener ikke, at det mandat, som EBA har fået, er et mandat, der vil løse problemet. […] Mens medlemslande selv skal omsætte et direktiv til national lov, hvilket giver forskelligheder fra land til land, så kan man via forordninger skabe en harmonisering. Det er mere effektivt”
José Manuel Campa, formand, EBA

Sagde José Manuel Campa til Financial Times, efter at den europæiske banktilsynsmyndighed EBA – som har fået til opgave at bremse hvidvask i forlængelse af omfattende ulovligheder i blandt andet Danske Bank – oplever problemer med bekæmpelsen af hvidvask i kølvandet på skandalerne.

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.