Compliance-ugen i citater

Kun rimeligt, at direktør i Danske Bank Jesper Nielsen er fyret, mener finansordfører Lisbeth Bech Poulsen (SF).
Kun rimeligt, at direktør i Danske Bank Jesper Nielsen er fyret, mener finansordfører Lisbeth Bech Poulsen (SF). (Foto: Steen Brogaard)

”Denne her sag er helt vanvittig…” Debatten om reguleringen af den finansielle sektor hviler aldrig. Complidia bringer et udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Denne her sag er helt vanvittig. Man har med åbne øjne krævet et gebyr så højt, at kunderne forventeligt ville tabe penge på produktet. Så det er kun rimeligt, at direktøren er fyret”
Lisbeth Bech Poulsen, finansordfører, SF

Udtalte Lisbeth Bech Poulsen til Ritzau, efter en ny Danske Bank-sag har skærpet røde partiers fokus på sektoren. Sagen handler om, at Danske Bank har solgt et produkt til mange kunder, som banken selv vurderede, ville give et negativt afkast. Altså dårligere end at have pengene i kontanter. Både Finanstilsynet og Bagmandspolitiet er inde i sagen, og Danske Bank har fyret sin danske direktør.

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.

Klummer

Se alle