Compliance-ugen i citater

Det er en forudsætning, at banken lever op til visse regler og ikke som her vildleder sine kunder, påpeger tilsynsdirektør Jesper Berg i sagen om Danske Banks salg af Flexinvest Fri-produkter.
Det er en forudsætning, at banken lever op til visse regler og ikke som her vildleder sine kunder, påpeger tilsynsdirektør Jesper Berg i sagen om Danske Banks salg af Flexinvest Fri-produkter. (Foto: PR)

”Det her har implikationer på tværs af det finansielle system..." Debatten om finansiel regulering og compliance i den finansielle sektor hviler aldrig. Complidia bringer et udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Kunderne ved jo næsten pr. definition mindre end banken om det her, og derfor er det en forudsætning, at banken lever op til visse regler, og ikke som her vildleder sine kunder. Jeg tror da, at det her har implikationer på tværs af det finansielle system”
Jesper Berg, tilsynschef, Finanstilsynet

Sagde Jesper Berg til FinansWatch, efter at Danske Bank forleden blev politianmeldt i sagen om salg af Flexinvest Fri-produkter.

Login

Skrevet af

Oliver Hauritz

Oliver Hauritz, researcher

Oliver Hauritz arbejder bl.a. som researcher og kommerciel ansvarlig på Complidia ved siden af sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business and Politics. Har desuden tilbragt tre år på high school i USA.

Klummer

Se alle