Adaptiv e-learning giver IDD-kompetencer

Adm. direktør på Forsikringsakademiet Helle Havgaard ser store perspektiver i det nye læringsværktøj.
Adm. direktør på Forsikringsakademiet Helle Havgaard ser store perspektiver i det nye læringsværktøj.
(Foto: PR)

Forsikringsakademiet har netop indgået et partnerskab med den danske virksomhed Area9 Lyceum, der er en af verdens førende udviklere indenfor individualiseret uddannelse og kompetenceudvikling via digital adaptiv læring. Platformen vil blandt andet kunne teste nye lovpligtige IDD-kompetencer og generelt understøtte compliance-området.

Allerede i år bliver en e-learning platform, der fra 2020 skal kunne håndtere det såkaldte niveau 3, forsikringsbranchens grunduddannelse, udviklet. Senere kobles test af kompetencer, der blevet et lovkrav for forsikringsselskaberne kundemedarbejdere i forbindelse med forsikringsformidlingsdirektivet, IDD, på den nye platform.

”Målet med samarbejdet er at kunne tilbyde effektiv, målrettet, relevant og dokumenterbar kompetenceudvikling til vores studerende, ejere og kunder. Og det kan Area9’s platform, som giver os mulighed for at løfte vores uddannelser til et nyt niveau,” siger Helle Havgaard, adm. direktør på Forsikringsakademiet.

Login

Skrevet af

Kasper Skaanning

Kasper Skaanning, Journalist

Kasper Skaanning er uddannet journalist, og har bl.a. arbejdet som senior kommunikationskonsulent i Nykredit, i Danske Bank og som informationschef i Scandlines.