Arbejdsgruppe bliver permanent

Stig Nielsen, kontorchef i Finanstilsynet
Stig Nielsen, kontorchef i Finanstilsynet (Foto: PR)

Der kommer konstant justeringer på hvidvasksområdet. Derfor fortsætter arbejdsgruppen, der står bag den nye hvidvaskvejledning, på permanent basis.

Finanstilsynets arbejdsgruppe bag udkastet til ny vejledning om forebyggelse af hvidvask skal fortsætte sit arbejde, selv om udkastet nu har været i høring. Det fortæller kontorchef i finanstilsynet, Stig Nielsen.

”Arbejdsgruppen gøres permanent for at kunne følge udviklingen og konstant holde øje med og se på, om der vil være behov for justeringer af vejledningen. I den forbindelse vil gruppen, der også tæller brancherepræsentanter, holde møder et par gange om året for at følge med i, om selve vejledningen fungerer godt nok eller om der er behov for justeringer,” siger Stig Nielsen.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle