Befri datastrategi for regulering

Jacob Nisgaard Larsen, afdelingsleder F&P.
Jacob Nisgaard Larsen, afdelingsleder F&P.
Brancheorganisationen Forsikring & Pension glæder sig over EU’s udspil til en ny og stærkt ambitiøs datastrategi. Men samtidig advarer organisationen mod, at den nye strategi bliver pakket ind i regulering, som det eksempelvis er sket med PSD2.

I brancheorganisationen forsikring & Pension blev de stærkt begejstrede, da de hørte og læste om EU’s ambitiøse data-udspil for nylig, hvor brugen af data skal styrkes i konkurrencen mellem EU på den ene side og Kina og USA på den anden.

”Vi er jo vant til i Danmark at finde samarbejder og dele data, når det giver mening. Se bare på både Pensionsinfo og Forsikringsguiden” siger afdelingsleder i F&P Jacob Nisgaard Larsen til Complidia.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle