Berg til bankerne: Slå bremserne i

Der var opsang til hele banksektoren fra tilsynsdirektør Jesper Berg, da Finans Danmark holdt den årlige direktørkonference.
Der var opsang til hele banksektoren fra tilsynsdirektør Jesper Berg, da Finans Danmark holdt den årlige direktørkonference. (Foto: PR)

Finanstilsynets direktør kommer nu med en kraftig opsang til hele banksektoren. Flere banker er allerede godt på vej ud af den samme vej, der førte til finanskrisen. Tilsynet frygter, at flere er på vej til at følge efter. 

Scenen var sat. På tilhørerpladserne sad topcheferne fra alle landets pengeinstitutter, forsamlet til den årlige direktørkonference arrangeret af Finans Danmark. På talerstolen stod nu Finanstilsynets direktør Jesper Berg. Og han var ikke nået ret langt ind i sin præsentation, før deltagerne kunne læse følgende opsang med store bogstaver oppe på skærmen.

”Bestyrelse og direktion skal have blik for andet end vækst og indtjening.”

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle