Borgen fritstillet

Thomas Borgen afleverede sin opsigelse i forbindelse med offentliggørelsen af Danske Banks egen undersøgelse af hvidvaskaktiviteterne i Estland.
Thomas Borgen afleverede sin opsigelse i forbindelse med offentliggørelsen af Danske Banks egen undersøgelse af hvidvaskaktiviteterne i Estland. (Foto: Complidia)

Danske Bank finder midlertidig afløser internt: Chef for bankaktiviteter i Danmark, Jesper Nielsen, overtager roret, indtil en rigtig afløser for Thomas Borgen, der for nylig tog konsekvensen af hvidvaskskandalen, er fundet.

I forbindelse med offentliggørelsen af konklusionerne på Danske Banks egen undersøgelse af hvidvasksaktiviteterne i bankens filial i Estland onsdag den 19. september, tog adm. direktør Thomas F. Borgen konsekvensen og afleverede sin opsigelse til bestyrelsesformand Ole Andersen. 

Siden har spekulationerne kørt på højeste blus om, hvor længe han kunne fortsætte, når han reelt var en ’dead man walking’ og ikke mindst, hvem der bliver hans afløser. 

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle