Compliance-direktør har sat sit chef-team

Tillid er en fantastisk kvalitet - bare ikke i forhold til hvidvaskbekæmpelse, mener compliance-direktør Philippe Vollot.
Tillid er en fantastisk kvalitet - bare ikke i forhold til hvidvaskbekæmpelse, mener compliance-direktør Philippe Vollot. (Foto: PR)

Danske Banks compliance-direktør Philippe Vollot er nu færdig med at hyre topfolk til sit team, der skal bekæmpe finansiel kriminalitet i et land, der ifølge franskmanden har det problem, at vi stoler for meget på hinanden.

Med ansættelsen af Scott Morris, der kommer fra en stilling som Chief Learning Officer i Deutsche Bank i London, er compliance-direktør i Danske Bank nu færdig med at hyre topfolk til at styrke bankens bekæmpelse af finansiel kriminalitet. Det skriver FinansWatch

"Erfaringen fra det nye ledelseshold er et eksempel på Danske Banks forpligtelse til at implementere stærke og effektive rammer inden for compliance, regulering og bekæmpelse af finansiel kriminalitet på tværs af Danske Bank," siger Philippe Vollot til mediet.

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle