Compliance-ugen i citater

Finanstilsynets formand, David Lando.
Finanstilsynets formand, David Lando. (Foto: PR)

”Når man giver fanden en lillefinger…” Fokus på compliance-disciplinen i danske virksomheder er skarpt som aldrig før. Hvidvask er på alles læber. Reguleringen buldrer afsted. Complidia bringer her et lille udpluk af citater fra ugen, der er gået.

”Selvfølgelig er vi ikke blinde over for, at vi skal lave selvransagelse. Det skal vi helt sikkert. Men det er også nogle gange sådan, at når man giver Fanden en lillefinger og indrømmer en lille smule fejl, så kan folk godt lide at trække det helt ud i ekstremerne og sige, vi har været for venlige og skødehunde”
David Lando, formand, Finanstilsynet

Sagde David Lando i Deadline, DR2, i forbindelse med kritik af Finanstilsynets evne til at kontrollere finansielle virksomheders hvidvaskindsats.

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle