Den lange vej til Basel

Ulrik Nødgaard, adm. dir. i Finans Danmark. Foto: PR.
Ulrik Nødgaard, adm. dir. i Finans Danmark. Foto: PR. (Foto: PR)

Der er lang vej til Basel og de nye anbefalinger til kapitalkrav, som Basel-komitéen kom med i sidste uge. Og står det til Finans Danmark, må vejen genre blive endnu længere. For de anbefalinger, der ligger på bordet nu, får hårde ord med på vejen fra Finans Danmarks direktør Ulrik Nødgaard i dette interview.

Pressemødet i Basel-komitéen var dårligt nok slut, før Finans Danmark som en af de allerførste udsendte en reaktion på komiteens længe ventede anbefalinger. Og allerede næste morgen var der indkaldt til en pressebriefing i Finans Danmark, hvor direktøren Ulrik Nødgaard var klar til at underbygge sin skarpe kritik af komitéens anbefalinger.

”Det vil gå ud over kunderne, og det vil gå ud over væksten herhjemme,” lød hans klare budskab.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle