”Det er nemmere at disrupte, når man kender reglerne”

Elena Hove-Aggerholm ved præsentationen af Gigga hos Copenhagen Fintech.
Elena Hove-Aggerholm ved præsentationen af Gigga hos Copenhagen Fintech.

Med en fortid i Topdanmark og Finanstilsynet er Elena Hove-Aggerholm nu klar til at disrupte forsikringsbranchen med sin nye app kaldet Gigga. Og hendes kendskab til reglerne i branchen er afgørende for succes, mener hun.

Forsikringsapp’en Gigga gik i luften i går med fem forsikringsprodukter, der alle er målrettet unge, som ikke har en forsikring i forvejen. Enten fordi dét med forsikringer er uoverskueligt, eller fordi de ikke finder det vigtigt.

”Mange unge har desuden ikke tillid til forsikringsselskaber, fordi de ikke føler, at selskabet kender dem eller er til for at hjælpe dem. Vi satser på at samle de unge i fællesskaber om produkter, hvor vi så forsikrer de enkelte produkter. Og i et fællesskab, hvad enten det er computer eller mobiltelefoner, er der fra starten skabt en basis for fællesskab,” siger Elena Hove-Aggerholm, en af stifterne bag selskabet.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle