Eftertragtede compliance-medarbejdere i finanssektoren sprænger ikke lønramme

I modsætning til hvad man kunne forvente scorer de efterspurgte og eftertragtede compliance-medarbejdere i den finansielle sektor ikke kassen på bekostning af medarbejdere i andre afdelinger. I hvert fald ikke for de compliance-medarbejdere, der er medlem af DJØF. Det viser en lønstatistik, som DJØF har lavet for Complidia, hvor compliance-medarbejderne kun vinder beskedent på den lange bane i lønkapløbet.

Da Danske Bank for nylig dekreterede ansættelsesstop i hele koncernen var der dog lige et hjørne, der blev undtaget.

”I tråd med vores løbende fokus på omkostninger har vi indført et ansættelsesstop på tværs af banken. Forretningskritiske stillinger, såsom regulatoriske funktioner, vil dog fortsat blive besat,” fortalte Danske Banks pressechef, Karl Kjær Bang flere medier i forbindelse med udmeldingen om ansættelsesstoppet.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.