Finans Danmark glæder sig over EU-regler for obligationer

Ane Arnth Jensen glæder sig over ny EU-regulering, der vil være med til at sikre det danske realkreditsystem.
Ane Arnth Jensen glæder sig over ny EU-regulering, der vil være med til at sikre det danske realkreditsystem. (Foto: PR)

ECON har nikket til direktivudkast om særligt dækkede obligationer, som dermed har gode muligheder for at blive stemt igennem EU-Parlamentet. Det glæder bankernes og realkredittens brancheorganisation.

Europa-Parlamentets Økonomi- og Valutaudvalg (ECON) har nikket til teksten til et nyt direktiv om særligt dækkede obligationer, og dermed er der gode chancer for, at hele parlamentet giver sin endelige velsignelse i næste uge. Det skriver FinansWatch.

"Det er et godt tegn, at parlamentets ECON-udvalg nu har godkendt teksten, så der er nu meget stor sandsynlighed for, at det går igennem," siger Ane Arnth Jensen, viceadministrerende direktør i Finans Danmark, til mediet.

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.