Finans Danmark laver hvidvask-task force

Finans Danmarks direktør Ulrik Nødgaard opretter nu egen hvidvask-task force.
Finans Danmarks direktør Ulrik Nødgaard opretter nu egen hvidvask-task force. (Foto: PR)

Også den danske 1000 kroner seddel bør udgå, siger bankernes organisation, Finans Danmark, der i øvrigt glæder sig over nyt politisk indgreb mod hvidvask.

”Vi er rigtig tilfredse med, at der nu tilføres flere ressourcer. Det vil styrke samarbejdet. Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering er en fælles opgave for banksektoren, myndighederne og politiet. Arbejdet er godt i gang, og det skal vi fortsætte.”

Det siger direktør i bankernes interesseorganisation Finans Danmark Ulrik Nødgaard i en kommentar til regeringens nye udspil til bekæmpelse af hvidvask, der også har opbakning fra Socialdemokratiet, DF, SF og Radikale.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle