Finans Danmark revser ESMA

I et høringssvar til ESMA udtaler Finans Danmark stærk kritik af den måde, MiFID2/MiFIR er blevet gennemført på. Og selv om tidsplanen lige nu tilsiger en revision af direktiverne, så er tiden slet ikke inde til det lige nu på grund ad corona-krisen, advarer lobby-organisationen.

På en skala fra et til fem, hvor et betegner ”meget utilfreds”, så kan Finans Danmark kun lige hive sig op til at give karakteren to til den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed ESMA, hvilket står for ”utilfreds”. Karakteren gives for ESMA måde overordnet set at gennemføre MiFID2 / Mifir på.

Karakteren er afgivet af Helle Søby Thygesen, kontorchef i Børsmæglerforeningen Danmark, der er en integreret del af Finans Danmark.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle