Finans-top i søgelyset

Nykredits koncernchef og formand for Finans Danmark, Michael Rasmussen, er ifølge Finans i Bagmandspolitiets søgelys i forbindelse med efterforskningen af hvidvask i Nordea.
Nykredits koncernchef og formand for Finans Danmark, Michael Rasmussen, er ifølge Finans i Bagmandspolitiets søgelys i forbindelse med efterforskningen af hvidvask i Nordea. (Foto: Complidia)

Tidligere Nordea-chefer og bankernes formand er ifølge medie i Bagmandspolitiets søgelys i forbindelse med ransagningen af Nordeas danske hovedsæde i sidste uge.

Bagmandspolitiet (SØIK) har onsdag i sidste uge ransaget Nordeas danske hovedkvarter i forbindelse med hvidvaskanklager. Det skriver Børsen.

Nordea bekræfter over for avisen, at politiet har været i hovedkvarteret og fortæller, at det er sket i forbindelse med en undersøgelse af bankens internationale afdeling

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle