Finanstilsynet sætter fokus på ordentlighed

Der skal fokus på ordentlighed i den finansielle sektor, siger Finanstilsynets adm. dir. Jesper Berg.
Der skal fokus på ordentlighed i den finansielle sektor, siger Finanstilsynets adm. dir. Jesper Berg.
(Foto: PR)

I sin nye fem-årige strategi sætter Finanstilsynet nu mere fokus på ordentlighed og at de finansielle virksomheder opfører sig ordentligt, også i forhold til deres kunder.

Finanstilsynet har offentliggjort sin nye strategi, der skal gælde som pejlemærke for tilsynets arbejde og indsats de næste fem år.

Og det er en strategi, der kommer til at gå eller hvile på fire ben. Et ben hedder ”en robust finansiel sektor”, et andet ben ” en ordentlig finansiel sektor”, et tredje ben har overskriften ” et tilsyn og regelsæt, der afspejler samfundets udvikling”, og endelig har det sidste ben overskriften ”et fagligt og effektivt finanstilsyn.”

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle