Husk at tage notater

Arkivfoto.
Arkivfoto.
(Foto: Rawpixel)

Børshandleres samtaler med deres kunder bliver optaget, så der ikke bagefter opstår tvivl om, hvilken handel der skal gennemføres til hvilken pris. Men hvad gør man, når børshandleren arbejder hjemmefra her under corona-krisen

ESMA er EU’s vagthund på markedet for handel med værdipapirer. Men der findes situationer, hvor selv en vagthund må give op. En sådan situation er opstået her under corona-krisen.

Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed har således måttet skrive rundt til alle og minde om, at reglerne o MiFID2-direktivet stadig står ved amgt. Og at reglerne foreskriver, at alle telefon-samtaler skal optages til eventuelt senere brug i tvivls- og konflikttilfælde mellem børsmægler og kunde og/eller myndighed.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle