”Ikke flere Flexinvest Fri-sager”

Danske Banks Flexinvest Fri sag går nu også ud over andre banker.
Danske Banks Flexinvest Fri sag går nu også ud over andre banker.

Ingen af de fem største banker herhjemme har sager eller tilfælde, der tilnærmelsesvis kan sidestilles med skandalen i Flexinvwest Fri-sagen fra Danske Bank. Alligevel skærper Finanstilsynet nu sit fokus på at bankerne sikrer, at kunderne ikke bliver lokket ind i uholdbare investeringstilbud.

I Danske Bank kan de nu notere sig, at et af deres produkter har fået sit helt eget kapitel i Finanstilsynets bog over områder med styrket indsats.

”Ikke flere Flexinvest Fri-sager” står der med fede typer i det brev, der netop er sendt ud til landets pengeinstitutter, fondsmæglerselskaber, investeringsforvaltningsselskaber og investeringsforeninger.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle