Kampen mod kriminalitet optrappes

Charlotte Jepsen, adm. dir. FSR
Charlotte Jepsen, adm. dir. FSR

Med milliarder af kroner flyvende ud af statskasserne er de kriminelle trukket i arbejdstøjet. De har allerede efterladt sig de første spor i Danmark, men også i alle andre lande bliver der oprustet for at tage kampen op mod de kriminelle og sikre skattepengene går til de rigtige formål.

Et minimumskrav for at få del i statens mange hjælpepakker til over 300 milliarder kroner er, at man kan fremvise dokumentation fra sine regnskaber. Og den ”dokumentation” er der allerede firmaer, der tilbyder at hjælpe andre med at skaffe.

Erhvervsministeriet har allerede etableret et tæt samarbejde med SØIK, Skattestyrelsen og Erhvervsstyrelsen. Og i sidste uge blev også FSR Danske Revisorer koblet på.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle