MiFID2 rammer analytikere hårdt

Der bliver ikke plads til de middelmådige og de mange overflødige analyser, når banker og finanshuse fra årsskiftet skal til at tage særskilt betaling for deres analyser. Kun de største og analytikere med specielle niche-kendskab vil overleve, når MiFID2-reglerne træder i kraft fra nytår.

Danske Bank er bare en af de banker, der allerede er i fuld gang med at forberede sig til de nye tider, hvor kunderne skal betale for de analyser, de gerne vil modtage.

”Vi vil tilbyde en grundpakke, hvor kunderne får adgang til vores skriftlige materiale. Så vil vi have andre pakker med yderligere indhold, for eksempel adgang til at tale med vores analytikere, deltage i vores næsten 100 årlige events, seminarer, field trips og adgang til vores analysemodeller.”

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle