MiFIDll-genopretningspakke nær målstreg

Snart ser genopretningspakken med MiFIDll dagens lys
Snart ser genopretningspakken med MiFIDll dagens lys

EU’s genopretningspakke for MiFIDll og dermed hele investorområdet er tæt på målstregen og forventes fremlagt måske allerede i denne uge. Der bliver tale om mange lempelser men EU fastholder, at investorbeskyttelsen ikke bliver ringere.

Med genopretningspakken for MiFIDll har EU bevist, at lovmaskinen kan sættes et par gear op og dermed også den hastighed, hvorved lovmaskinen kører. Hvilket også er nødvendigt, hvis ændringer i MiFIDll skal have den ønskede effekt.

For corona-pandemien har ramt rigtigt mange store og mindre virksomheder hårdt og mange har brug for kapital, der kan skaffes på en hurtig og smidig måde. Og med de mange lempelser, der forventes at ligge i det endelige forslag, er det netop målet fra EU’s side at gøre det hurtigere, nemmere og mere smidigt at skaffe kapital.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle