Ministerium affejer alle betænkeligheder ved ny hvidvasklov

(Foto: Mahlum / Wikimedia Commons / Public Domain)

Det tog kun Erhvervsministeriet to dage at feje alle indsigelser mod den nye hvidvasklov af banen. Ifølge ministeriet er alle de betænkeligheder, som flere interesseorganisationer er fremkommet med, dækket ind i loven.

Det var alle de store interesseorganisationer, der havde meldt sig på banen med store betænkeligheder i forbindelse med den nye hvidvasklov. Finans Danmark, Forsikring & Pension, DI, Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, den uafhængige juridiske tænketank Justitia, Landsforeningen af Forsvarsadvokater og Danske Advokater havde alle sendt høringssvar inden fristens udløb 19. november.

Men på bare to dage fejede Erhvervsministeriet dem alle af banen. 22. november kom notatet fra ministeriet hvis slutkonklusion frit kan oversættes til ”Der er ingen grund til alle jeres bekymringer”.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle