Nasdaqs nye regler skaber mere klarhed

Marianne Philip, advokat, partner KromannReumert
Marianne Philip, advokat, partner KromannReumert

Nasdaq's nye fælles regelsæt for udstedere af aktier trådte i kraft i sidste uge. En advokat glæder sig over, at de nye regler skaber langt større klarhed for de virksomheder, der vil på børsen, da f.eks. hidtil uskreven praksis nu er en del af regelsættet.

Den første maj trådte et nyt fælles regelsæt for udstedere af aktier på de fire nordiske fondsbørser i kraft. Og de nye regler hilses velkommen af Marianne Philip, partner og advokat hos Kromann Reumert.

”Vi synes det er positivt, at Nasdaq med de nye regler har valgt at nedskrive den praksis, de har fulgt igennem flere år i forbindelse med børsnoteringer, da dette skaber mere klarhed. På den måde bliver børsnoteringsprocessen mere transparent - også for dem der ikke har arbejdet med børsnoteringer tidligere,” siger Marianne Philip.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle