Ny lov om finansiel virksomhed forsinkes

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
(Foto: Mahlum / Wikimedia Commons / Public Domain)

Ny lov om finansielle virksomheder, der skal adskille Forsikring & Pension fra de øvrige finansielle virksomheder, bliver forsinket og kommer måske først til næste år. Erhvervsministeriet har en ”corona-pukkel” af lovgivningsarbejde.

Det bliver ikke lige i denne omgang, at erhvervsminister Simon Kollerup kommer til at fremsætte en ny lov om finansielle virksomheder, der reelt vil adskille Forsikrings- og pensionsbranchen fra de finansielle virksomheder.

Arbejdet med det nye lovforslag er udskudt sammen med meget andet ikke-presserende lovgivningsarbejde på grund af corona-krisen, der har fået ministeriet til at rydde bordet til fordel for hjælpepakker og krisehåndtering af danskerhvervsliv.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle