Obligationsmarkedet er allerede gennemsigtigt

Det danske obligationsmarked er det mest gennemsigtige i EU. Sådcan lyder det kort og kontant fra Finans Danmark i et høringssvar til ESMA. Den danske lobbyorganisation ser ingen gode grund til at øge gennemsigtigheden endnu mere – og i hvert fald ikke før EU har fået styr på den dårlige kvalitet af data.

I Finans Danmarks høringssvar til ESMA om, hvordan det går med gennemsigtigheden på obligationsmarkedet under MiFID2/MiFIR, bliver der fra starten tonet rent flag fra Finans Danmarks side.

”Finance Denmark er af den opfattelse, at den generelle dårlige datakvalitet i væsentlig grad har forstyrret resultatet af reglerne”.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle