Risikochef formand for Finans Danmark

Carsten Rasch Egeriis, ny formand for Finans Danmark
Carsten Rasch Egeriis, ny formand for Finans Danmark

Med valget af Carsten Rasch Egeriis til ny formand for lobbyorganisationen Finans Danmark er det atter Danske Bank, der sætter sig for bordenden. Her har banken ikke siddet siden 2016, men trods de senere års mange skandaler i og omkring banken har det ikke forstyrret, at bankens risiko-chef nu er ny brancheformand.

Han hedder Carsten Rasch Egeriis og har titel af risikochef i Danske Bank. Og nu er han valgt til ny formand for lobby-organisationen Finans Danmark som repræsentant for Danske Bank.

Men ellers er han ikke særlig kendt i offentligheden, nok mest af alt fordi størstedelen af hans karriere har ligget uden for Danmarks grænser.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle