Så faldt brikkerne på plads – eller?

Velkommen
i orkanens øje: Ny topchef i Danske Bank, Chris Vogelzang.
Velkommen i orkanens øje: Ny topchef i Danske Bank, Chris Vogelzang. (Foto: PR)

En heftig uge på nyhedsfronten har lukket flere løse ender – men efterlader stadig store, åbne spørgsmål. Og sår.

TILBAGEBLIK: Man skal da ellers lige love for, at der har været blæs på nyhedsbilledet, siden nærværende medies nyhedsbrev landede i din indbakke for en uge siden.

Ikke alene trykkede statsministeren efter uendelig lang tids tilløb på den berømte (men jo reelt ikke-eksisterende) valgknap med al det medieselvsving, dét i sagens natur fører med sig. Valget får ikke nødvendigvis indflydelse på den finansielle regulering, men man skal jo aldrig sige aldrig, og der er allerede fra flere sider ved at gå overbudspolitik i at brandbeskatte de banker og lønregulere de bankledelser, der notorisk har svært ved at finde venner i det politiske landskab.

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle