Spørgsmålene hober sig op

Ser vi topchef Thomas Borgen på podiet i morgen ved fremlæggelsen af Danske Banks hvidvaskundersøgelser?
Ser vi topchef Thomas Borgen på podiet i morgen ved fremlæggelsen af Danske Banks hvidvaskundersøgelser?
(Foto: PR)

… men vil der komme fyldestgørende svar? Det er det store spørgsmål, når Danske Bank i morgen fremlægger egne konklusioner fra egne undersøgelser af sig selv.

KOMMENTAR: Der er ingen tvivl om, hvad der sætter dagsorden på den finansielle scene i morgen: Alles øjne vil kl 10.00 være stift rettet mod Tivoli Congress Center, hvor Danske Bank holder pressemøde og offentliggør konklusionerne af de undersøgelser, banken selv har sat i værk – dels for at afdække omfanget af den hvidvaskkriminalitet, der er foregået i bankens estiske afdeling, dels for at afdække hvem der har vidst hvad hvornår, og hvem der har gjort hvad hvornår. Og forhåbentlig også hvem der ikke har foretaget sig det, de skulle, rettidigt. Undersøgelser, der har stået på i et år.

Spørgsmålene hober sig op – men hvad får vi mon svar på?

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle