Tilsyn: Der kommer flere hvidvask redegørelser fra inspektioner i 2018

(Foto: PR)

Finanstilsynet erkender, at der endnu mangler redegørelser om hvidvask inspektioner foretaget i 2018. Men målet om 50 inspektioner i 2018, som tilsynet lovede politikerne, er næsten nået.

45 inspektioner i 2018. Så mange nåede Finanstilsynet at gennemføre i 2018. Og dermed mener tilsynet at være tæt på at have nået målsætningen om 50 inspektioner for året 2018, som tilsynet havde lovet politikerne og som blev gengivet i regeringens udspil fra september 2018. Udspillet havde bred opbakning fra næsten alle partier og kom efter hvidvask skandalen i Danske Bank i Estland og hvor en otte-dobling af bødeniveauerne bare var et af mange initiativer.

”Men det er korrekt, at vi endnu ikke har offentliggjort resultaterne af alle hvidvask inspektionerne fra 2018” siger kontorchef i Finanstilsynet Stig Nielsen.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle