Tilsyn forbyder binære optioner

Nu er det slut for detailkunder at spille på, om et indeks går op eller ned.
Nu er det slut for detailkunder at spille på, om et indeks går op eller ned.

Finanstilsynet vil beskytte de detailkunder, der konsekvent taber penge på binære optioner – også kaldet væddemålsoptioner – og planlægger derfor et permanent forbud mod produkterne.

Sammen med tilsynsmyndigheder på tværs af EU planlægger Danmark nu permanent at forbyde de såkaldte binære optioner, hvor man kan vædde på, om et indeks stiger eller falder inden for et aftalt tidsrum. Hvis man sætter pengene på den forkerte hest, risikerer man at tabe hele indsatsen, mens gevinsten omvendt kan være høj.

Ifølge Finanstilsynet er der imidlertid et stigende antal detailkunder, der køber binære optioner og konsekvent taber deres penge.

Login

Skrevet af

Mikael Winkler

Mikael Winkler, Redaktør

I mere end 15 år har Mikael Winkler arbejdet som redaktør og pressechef i bankernes interesseorganisation Finansrådet (nu Finans Danmark), hvor han har oparbejdet en bred indsigt i den finansielle regulering og hele det politiske spil omkring lovgivningsprocesserne – og hvordan reguleringen indvirker på både de finansielle institutter, borgerne og samfundsøkonomien.

Klummer

Se alle