Tilsyn jagter atter alternative investeringer

Carsten Brogaard, videdir. Finanstilsynet
Carsten Brogaard, videdir. Finanstilsynet
For anden gang på lidt over et år igangsætter Finanstilsynet nu en undersøgelse af pensionsselskabernes løbende værdiansættelse af alternative investeringer. Denne gang sker det på baggrund af de store udsving, der har været på de finansielle markeder som følge af corona-krisen.

”Pensionsselskaberne har haft kurstab på en række finansielle aktiver i år, og derfor sætter vi nu gang i en undersøgelse for at få et overblik over, hvordan selskaberne har sikret en løbende værdiansættelse til dagsværdi af deres alternative investeringer”.

Sådan lyder det fra vicedirektør i finanstilsynet Carsten Brogaard om baggrunden for, at tilsynet nu sætter gang i endnu en undersøgelse af alternative investeringer, der dækker over investeringer i infrastruktur og omfatter blandt andet hav- og landvindmølleparker, energiforsyning, vejanlæg, havne og lufthavne og OPP-kontrakter.

Login

Skrevet af

Henrik Denta

Henrik Denta, Journalist

Henrik Denta er finansjournalist og har tidligere arbejdet på Dagbladet Børsen, Politiken og TV-Avisen på DR. Her har han også arbejdet på andre redaktioner som 21 Søndag, Magasinet Penge, DR2 og P1 Business som både journalist og redaktør. Han arbejder i dag som selvstændig journalist og Tv-producent og har senest også udgivet bogen Guld & Bedrag om Nationalbankens guldbeholdning.

Klummer

Se alle