Bech-Bruun søger en specialist i persondataret til Aarhus afdeling

Brænder du for at arbejde med persondataret i et højt specialiseret og fagligt inspirerende miljø? Og interesserer du dig for forretningsudvikling og projektstyring? Så er det måske dig, vi søger til vores persondatateam i Aarhus.

I forbindelse med det fortsatte fokus på beskyttelse af personoplysninger og overholdelse af databeskyttelseslovgivningen søger vi en ny kollega med bred erfaring inden for dette område. Du bliver en del af vores højt specialiserede persondataretsteam, hvor vi er 16 ildsjæle, der brænder for vores fag og for at yde førsteklasses rådgivning. Vi rådgiver de største danske og udenlandske virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer inden for alle områder af databeskyttelsesretten og arbejder med nogle af de største og mest komplekse sager indenfor området i Danmark.

 

Dit arbejde vil primært bestå i rådgivning vedr.:

  • Databeskyttelses-compliance
  • Udarbejdelse af aftaler og politikker
  • Deltagelse i databeskyttelsesretlige audits og tilsyn fra Datatilsynet hos vores klienter.

Dit arbejde kan handle om andet end jura i smal forstand, hvorfor kompetencer inden for (også) it-sikkerhed, teknik og compliance (herunder organisationsforståelse) i bredere forstand vil være relevant. Derudover ser vi gerne, at du deltager i forretningsudvikling, udvikling af vores legal tech produkter og forskellige undervisningsopgaver, bl.a. i Bech-Bruun Academy.

 

Drive, kvalitet og høj faglighed
Vi søger bredt efter kandidater til stillingen. Det betyder, at kandidaterne kan have forskellig uddannelsesmæssig baggrund og erfaring, og det er ikke nødvendigvis et krav, at du er jurist eller advokat. Vi søger kandidater med en dyb viden om forskellige aspekter af databeskyttelsesret. Vi vil derfor gerne høre fra både kandidater med baggrund i it-sikkerhed (med dyb indsigt i databeskyttelsesret), compliance (fx via DPO eller lignende i en stor organisation) eller jurist/advokat.

Du brænder for at yde den bedste rådgivning og har en god forretningsforståelse, så du hurtigt spotter de udfordringer og muligheder, som vores klienter står overfor - og rådgiver dem om praktiske løsninger. Du har et naturligt flair for at opbygge relationer, og du har lyst og evne til at udvikle forretningsområdet yderligere.

Du er god til at kommunikere i skrift og tale på både dansk og engelsk. Som person er du ambitiøs og resultatorienteret. Du sætter pris på en udadvendt, uforudsigelig og travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav, og hvor din indsats bliver værdsat. Derudover er du en holdspiller med et naturligt drive og humoristisk sans.

Vi tilbyder ansvar, udfordringer og udvikling
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, New York og Shanghai. Og så har vi én af de største og mest specialiserede afdelinger inden for persondataret med nogle af Danmarks førende eksperter.

Vores hverdag er præget af en uhøjtidelig og uformel omgangstone, glæde ved arbejdet kombineret med høje ambitioner. Hos os får du faglige udfordringer, som du altid kan sparre med inspirerende kolleger om.

Vi har et ambitiøst uddannelsesprogram i Bech-Bruun Academy, som sikrer, at du løbende udvikler dine faglige og personlige kompetencer. Det indeholder blandt andet et målrettet ledelses- og uddannelsesprogram for vores advokater. Derudover får du naturligvis en række attraktive personalegoder, for eksempel pensionsordning, sundhedsforsikring, massage- og fitnessordning samt forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Passer profilen på dig?
Så hører vi meget gerne fra dig. Upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 1. december 2019. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte managing associate Charlotte Bagger Tranberg på telefon 72 27 34 76 eller partner Mikkel Friis Rossa på telefon 72 27 33 59.